MENY

Fjellet rett utenfor døren

Snøen ligger som regel trygt på Sanderstølen om vinteren, men mulighetene for aktiviteter utendørs er imidlertid like gode hele året.

Dette og mye mer har dere full tilgang til som hytteeiere på
Sanderstølen, takket være hotellet som bare ligger et steinkast unna. Foruten basseng og trimrom finnes også badstue, skistall/smørerom, lekerom mv.

I dag består Sanderstølen Hotell av en kombinasjon av leiligheter og utleierom.

Al5A5984
Shutterstock 81428758

Alpint

Det er en rekke muligheter for alpint fra Sanderstølen i Valdres.

Golsfjellet Alpint i Valdres: ca 10 minutter med bil. På Golsfjellet ligger det to alpinsentre. Begge disse er relativt små og veldig barnevennlige.

Valdres Alpinsenter Aurdal: ca 25 minutter bil. 11 nedfarter i variert vanskelighetsgrad og 4 skiheiser. Alt fra enkle barnebakker til sorte løyper. Terrenget er variert med mange elementer for snowboardere, freestylere og familievennlige løyper. Her vil både erfarne og nybegynnere trives.

Hemsedal Alpinsenter: ca 45 minutter med bil. Et av Norges desidert største og mest populære alpinsentre. Her snakker vi 20 heiser og hele 49 nedfarter. Her vil både barn og voksne, erfarne og nybegynnere trives.

Langrenn

Det er få steder i Norge som kan måle seg med mulighetene du har rett utenfor døren på Sanderstølen i Valdres. Her er mulighetene nærmest ubegrenset.

Sanderstølen har egen lysløpe på ca 4 km. Hotellet har egen preppemaskin som prepper en 8 km løype, en 14 km løype og diverse andre ruter. Disse løypene kobles opp mot Tisleidalen løypelag sine løyper, det samme mot Golsfjell, Nystølsfjell og Fjellstølen.

På Sanderstølen hotell har vi ski- og smørestall og du tar på deg skiene rett utenfor døren. Du kan bruke skisporet.no til å finne løyper, og laste ned løypekart for Sanderstølen.

Bilde 435
Sykling9

Sykling

Det er fantastiske sykkelmuligheter fra Sanderstølen. Om du liker stisykling/terrengsykling, grussykling eller landevei, er mulighetene mange. Golsfjellet har mange fine ruter på ca 40 - 70 km. Fra Vasetdansen går det fine turer i retning Vaset som er kjent blant terrengsyklister.

Rett ved Vasetdansen har "Heia Merket" laget tre herlige turer for stisykling, tilrettelagte for alle nivåer. Det er ellers et eldorado av muligheter innen stisykling. Fra Sanderstølen kan du ta turen rett opp på Nystølsfjellet, og er du sprek sykler du helt opp til varden.

Kort fortalt, her er det milevis med godt merkede sykkelveier i alle kategorier. Dette er et sykkeleldorado og uten tvil noe av det beste Norge har å by på av sykkelmuligheter på fjellet.

Fiske

Tisleia i Valdres er kjent for å være en god fiskeelv og spesielt for sin rike ørretbestand. Fra Sanderstølen Hotell går det en fin sti ned til Tisleia. Fisken biter på både flue, mark og sluk.

Det er åpent for fiske i perioden 20. mai - 10. september. Fiskekort må løses.

Fiske

Hytteliv med hotellfasiliteter

Sanderstølen Hotell har med sin flotte beliggenhet på Golsfjellet, midt mellom Valdres og Hallingdal vært et populært sted for turister og hyttefolk i mange år. I dag består Sanderstølen Hotell av en kombinasjon av leiligheter og utleierom.

Barn

Det er ingen tvil, Sanderstølen hotell i Valdres er en sikker vinner for barna.

De barnevennlige tilbudene inkluderer: Lekerom, badebasseng, lysløype og stisykling. For ikke å snakke om muligheten til å nyte en deilig is i baren!

Img 5939 Medium2
Bilde 16 07 15 22 06 54 Medium2

Basseng

Som hytteeiere på Sanderstølen, har dere som en del av felleskostnadene fri tilgang til basseng (12,5, x 7m), treningsrom, badstue, skistall/smørerom, bordtennis, biljard, lekerom og lounge, for å nevne noe.

Alt takket være hotellet som bare ligger en kort spasertur unna hytta deres.

Klikk her for å avtale visning med megler eller meld din interesse for å motta informasjon

Kontakt

Morten Liavaag
Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren
Tlf: 95049850
E-post: ml@privatmegleren.no

Katrine Sunde
Eiendomsmegler
PrivatMegleren
Tlf: 90527810
E-post: katrine@privatmegleren.no

Logo for Privatmegleren

Takk for interessen!
Vi kontakter deg snart.